Felhasználási feltételek

Ha ön a delidojaras.hu oldalait meglátogatja, elfogadja az alábbi feltételeinket:

 

Általános feltételek:

A delidojaras.hu-n fellelhető valamennyi szöveges, fotós, grafikus és multimédiás tartalom a weblap kiadójának szellemi tulajdonát képezi.

A kiadó nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.

Az oldal fellelhető adatok a delidojaras.hu és a wunderground.com kiadójának szerzői jogvédelme alá eshetnek.

A delidojaras.hu tartalmainak más weboldalon történő felhasználása kizárólag az “elvihető tartalmak” oldalon található kódok segítségével történhet meg.

A kiadó a pontos, hiteles, objektív információk és hírek közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A weblapon közzétett adatok továbbá tájékoztató jellegűek. Az oldal kiadója semmiféle felelősséget nem vállal az adatok pontosságából, vagy az előrejelzés elmaradásából eredő esetleges károkért.

A delidojaras.hu lehetőséget biztosít az olvasóknak, és az amatőr időjárás figyelőknek, hogy észleléseket küldjenek be az oldalra. Ezen észlelésekért a delidojaras.hu kiadója semmilyen felelősséget nem vállal. Abban az esetben, ha a beküldött észlelés megsérti az eredeti fotó/szöveges/stb. tartalom tulajdonosának a jogát, a delidojaras.hu semmiféle felelősséget nem vállal. Ebben az esetben a felelősséget a beküldő vállalja.

A delidojaras.hu semmiféle felelősséget nem vállal az adatai felhasználásából eredő, más honlapon publikált egyéni következtetésekért, előrejelzésekért, vagy riasztásokért, vagy mindezek téves, vagy elmaradott publikálása miatt.